www.srbija-info.yu/vesti  
POLITIKA
KOSOVO I METOHIJA
EKONOMIJA
KULTURA
SPORT

Print this page!

Naslovna Cinjenice i statistika Vesti Pretraga

Odložene utakmice u evropskim kupovima
13. septembar 2001.



Beograd, 12. septembra (Tanjug/agencije) - Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su jutros čarter letom za Kijev na utakmicu prvog kola Kupa UEFA protiv ekipe CSKA, ali su se u ranim popodnevnim satima vratili u Beograd, nakon što je Evropska fudbalska unija (UEFA), zbog terorističkog napada na SAD, odložila sve današnje i sutrašnje utakmice u evropskim kupovima.

Prema rečima sekretarice kluba Silve Glišić, odložena utakmica u Kijevu igraće se narednog četvrtka 20. septembra, a revanš će, kako je bilo predviđeno, na programu biti 27. septembra u Beogradu.

Jugoslovenski predstavnik u Kupu UEFA, beogradski Partizan, igraće odloženu utakmicu prvog kola ovog takmičenja protiv bečkog Rapida 20. septembra, saopštio je predstavnik "crno-belih" Zoran Krstić.

Utakmica će se igrati od 18 sati, a važe ulaznice koje su navijači već kupili. Prodaja ulaznica biće nastavljena do narednog četvrtka, saopštio je Krstić.

Revanš utakmica biće odigrana u Beču 27. septembra, kako je prvobitno bilo određeno.

Treći jugoslovenski predstavnik u Kupu UEFA, beogradski Obilić, prvu utakmicu prvog kola protiv Kopenhagena odigraće umesto 13. septembra, nedelju dana kasnije u Danskoj. Revanš je predviđen za 27. septembar u Beogradu.
 


[ Naslovna | Enciklopedija | Cinjenice | Vesti ]
© 1997, 1998, 1999, 2000 Ministarstvo za informacije Republike Srbije
Email: mirs@srbija-info.yu