www.srbija-info.yu/vesti  
POLITIKA
KOSOVO I METOHIJA
EKONOMIJA
KULTURA
SPORT

Print this page!

Naslovna Cinjenice i statistika Vesti Pretraga

Mihajlović teže povređen
24. avgust 2001.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović
Beograd, 22. avgust (Tanjug) - Centarhalf fudbalske reprezentacije Jugoslavije, član rimskog Lacija, Siniša Mihajlović, najverovatnije neće moći da igra za državni tim u predstojećim kvalifikacionim utakmicama za Svetsko prvenstvo protiv Švajcarske i Slovenije, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare u Fudbalskom savezu Jugoslavije.

Jugoslovenski reprezentativac teže se povredio na sinoćnoj utakmici u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona između Lacija i Kopenhagena.

Prema rečima generalnog sekretara FSJ Branka Bulatovića, povreda Mihajlovića je, po svemu sudeći, teže prirode, tako da je neizvesno njegovo učešće u predstojećim važnim utakmicama kvalifikacija.

"To je veliki hendikep za našu ekipu, jer je Mihajlović važan igrač. On je nekoliko poslednjih utakmica odigrao odlično, tako da će nam puno nedostajati, ako ne bude mogao da igra", rekao je Bulatović.

Narednih dana, kako je rečeno, posle detaljnijih lekarskih pregleda znaće se da li Selektorska komisija može računati na Mihajlovića za naredne dve utakmice.
 


[ Naslovna | Enciklopedija | Cinjenice | Vesti ]
© 1997, 1998, 1999, 2000 Ministarstvo za informacije Republike Srbije
Email: mirs@srbija-info.yu