www.srbija-info.yu/vesti  


Print this page!

Naslovna Cinjenice i statistika Vesti Pretraga

Majkrosoft ulaže u elektronske inicijative Vlade Srbije
08. jun 2001.

(S leva) Labus, Lakomb i Đinđić potpisuju Pismo o namerama
(S leva) Labus, Lakomb i Đinđić potpisuju Pismo o namerama
Beograd, 7. juni 2001. godine - Majkrosoft će uložiti znanje i izvršiti transfer tehnologije Vladi Srbije, akademskim krugovima i zajednici akademske tehnologije i razvoja, kao i u poslovnim krugovima kroz besplatne licence, obuke, tehnologije i tehničke podrške.

Ovo je deo Pisma o namerama koje su 7. juna potpisali Miroljub Labus, potpredsednik Vlade Savezne Republike Jugoslavije, Zoran Đinđić, predsednik Vlade Republike Srbije i Mišel Lakomb, predsednik Majkrosoft korporacije za Evropu, Srednji Istok i Afriku.

FOTO REPORTAŽA - "MAJKROSOFT" U BEOGRADU
(kliknite na sliku da biste je uvećali)

(S leva) Miroljub Labus, potpredsednik Vlade Savezne Republike Jugoslavije, Mišel Lakomb, predsednik "Majkrosoft" korporacije za Evropu, Srednji Istok i Afriku, i Zoran Đinđić, predsednik Vlade Republike Srbije potpisuju Pismo o namerama.
Početak saradnje: Mišel Lakomb i dr Zoran Đinđić nakon potpisivanja Pisma o namerama.
Premijer Zoran Đinđić, regionalni predsednik "Majkrosoft" korporacije Mišel Lakomb i potpredesednik savezne vlade Miroljub Labus obraćaju se novinarima nakon zaključivanja ugovora o saradnji.
Dr Zoran Đinđić, u društvu Mišela Lakomba, razgleda najnovija tehnološka dostignuća na polju informatike, koje je korporacija "Majkrosoft" izložila na skupu "Sinergija 2001".
Republički premijer dr Zoran Đinđić obraća se prisutnima na skupu "Sinergija 2001" koji je okupio sadašnje i potencijalne korisnike informatičkih tehnologija kompanije "Majkrosoft".

*****

Pogledajte ranije Foto vesti

5. jun 2001: Šetnja do posla


 


[ Naslovna | Enciklopedija | Cinjenice | Vesti ]
© 1997, 1998, 1999, 2000 Ministarstvo za informacije Republike Srbije
Email: mirs@srbija-info.yu